LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Oma ontsnapt: Grannywood. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Oma ontsnapt: Grannywood


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Hebben ze er nou niets van geleerd? Oma laat zich niet opsluiten in een bejaardentehuis, zelfs al is het in Grannywood! Oma wordt dus weer woest en ramt de voordeur, op weg naar buiten, naar de vrijheid! Boze oma heeft zoveel kracht verzameld dat ze bij wijze van spreken een marathon kan lopen, en dat doet ze dan ook, dwars door de stad. Help jij haar om gevaren te trotseren en munten te verzamelen? In de winkel kun je allerlei powerups kopen. Zo kun je bijvoorbeeld de tijd even wat langzamer laten lopen, een sprintje trekken, onoverwinnelijk worden, een magneet gebruiken om munten aan te trekken en je munten vermenigvuldigen. Ren mee met oma en geniet van de snelheid en van alles wat er in Grannywood nog meer te zien is!

Spelbesturing

Pijltje omhoog = springen Pijltje omlaag = sliding A = naar links D = naar rechts Linker en rechter pijltjestoetsen = bocht naar links of naar rechts nemen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/reaction_time/angry_gran_run_grannywood.html" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Oma ontsnapt: Grannywood Little Game