LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Mummie Mojo. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Mummie Mojo

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Mummie Mojo" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Mummie Mojo te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ga op zoek naar het graf van King Cool! Bind je jetpack op je rug en ga op weg: je zult allerlei obstakels moeten omzeilen, maar ook munten en bonussen kunnen pakken. Zodra je een obstakel raakt, moet je terug in de tijd. Houd de brandstof van je jetpack in de gaten, en ook de hoeveelheid 'terug-in-de-tijd-zand'.

Spelbesturing

Pijltjes omhoog en omlaag = omhoog en omlaag bewegen; Linker pijltjestoets = terug in de tijd; Rechter pijltjestoets = snel vooruit.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/collect_and_avoid/mummy_mojo.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Mummie Mojo Little Game