LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Mini Dash. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Mini Dash

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een flinke uitdaging voor je behendigheid en je reactievermogen, dit leuke spelletje! Een klein, geel schepseltje probeert in een wereld vol stekelige gevaren de uitgang te bereiken. Springen kan hij als de beste, en zelfs voor dubbele sprongen draait hij zijn hand niet om. Ontwijk alle voorwerpen met gevaarlijke punten eraan, pak paddestoeltjes en prik ballonnen kapot. Wanneer je drie paddestoeltjes hebt verzameld, kun je een level overslaan. Het poppetje kan ook over het plafond lopen: erg handig wanneer een lange rij scherpe punten de weg verspert. In sommige levels zitten geheimen verstopt, dus geef je ogen goed de kost!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te lopen. Druk op de spatiebalk of op het pijltje omhoog om te springen. Wanneer het poppetje springt, kun je tijdens de spring nog een keer drukken voor een dubbele sprong. Wissel de linker/rechter pijltjestoets af met het pijltje omhoog wanneer je langs een wand omhoog wilt klimmen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/mini_dash.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Mini Dash Little Game