LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Militaire achtervolging. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Militaire achtervolging

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Militaire achtervolging" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Militaire achtervolging te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een soldaat en gaat terroristen gevangennemen die proberen in het Alpha Teamnetwerk binnen te dringen. Ze rijden op de snelweg en jij krijgt op je beeldscherm te zien welke terroristenauto's je moet vernietigen door ze aan de kant te duwen. Deze zijn met een rood kruis gemarkeerd. Probeer om de andere auto's te ontwijken, want iedere botsing vertraagt je weer!

Spelbesturing

Gebruik het pijltje omhoog om vooruit te rijden, het pijltje omlaag om te remmen, het pijltje naar links om naar links te sturen en het pijltje naar rechts om naar rechts te sturen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/highway/army_speeder_gamesbook.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Militaire achtervolging Little Game