LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Kristallencrisis. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Kristallencrisis

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Kristallencrisis" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Kristallencrisis te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je rent door een verraderlijk labirint waarin je zo veel mogelijk kristallen moet verzamelen. Beklim ladders en spring op platformen om zo gelanceerd te worden. Gele platformen zijn veilig, blauwe platformen ook: deze werken als een soort transportband. Spijkerplatformen zijn gevaarlijk: ze doorboren je! Ook de paarse platformen zijn riskant, want ze storten in. De rode platformen kunnen nuttig zijn, maar ook verraderlijk: je zakt er namelijk doorheen.

Spelbesturing

Dit spel speel met met pijltjestoetsen/WASD en spatiebalk.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/collect/crystal-crisis.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Kristallencrisis Little Game