LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Krabbende katten. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Krabbende katten

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Krabbende katten" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Krabbende katten te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De drie katten Gordon, Blik en Waffle hebben elkaar de oorlog verklaard. Om beurten mogen ze een aanval uitvoeren, en wanneer jij aan de beurt bent, heb je 30 seconden om je strategie te bepalen. Als je een stenen beeldje, een bol wol of een kandelaar raakt, krijg je bonuspunten. De pilaren zorgen voor bescherming. Probeer alle andere katten te verslaan; de kat die het langst leeft, heeft gewonnen.

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om je kat te verplaatsen. Met de spatiebalk kun je landen wanneer je aan een ballon hangt. Verplaats pilaren met de muis, laat ze roteren met de pijltjestoetsen en zet ze neer met behulp van de spatiebalk.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/worms/catscratch.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Krabbende katten Little Game