LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Ice Slide. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Ice Slide

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Ice Slide" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Ice Slide te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Cro Marmot, de prehistorische marmot uit Happy Tree Friends, zit opgesloten in een reuzenijsblok. Het is de bedoeling dat jij hem zo ver mogelijk over de ijsbaan laat schuiven. Er lopen alleen wel allerlei Happy Tree Friends op de ijsbaan, dus kijk goed uit! Als je bomen met sneeuw erop raakt, krijg je meer energie, maar probeer de randen van de baan niet te raken: daardoor ga je juist langzamer.

Spelbesturing

Hou de linker muisknop ingedrukt terwijl je het ijsblok zo snel mogelijk in de richting van 'start' beweegt. Zorg dat je de linker muisknop loslaat voordat je bij 'start' bent. Zo slinger je Cro Marmot de baan op.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/happy_tree_friends/iceslide.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Ice Slide Little Game