LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Hondenridder. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Hondenridder


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De mens was zo hebberig en vechtlustig, dat de aarde besloot om terug te slaan en de mens van de aardbol te vegen. De dieren overleefden de klap en langzaam ontstond een nieuw, vredig evenwicht. Aangezien het kwaad geen grip kon krijgen op deze vreedzaam samenlevende wezens, besloot het om de dieren aan te vallen. De dieren waren niet voorbereid op dit kwaad en delfden het onderspit. Één dier liet zich niet bangmaken en hij besloot om terug te vechten tegen het kwaad: het was een hond, een ridder die luisterde naar de naam Paladog. Help jij hem om de monsters te verslaan? Hou je 'gezondheidsbalk' in de gaten en zorg dat het rode gedeelte zo klein mogelijk blijft. Wanneer je soldaten omringd worden door een soort aureool op de grond, kunnen ze bijzondere krachten gebruiken. Succes!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen of A en D om te lopen. Druk op de getallen 1-9 wanneer je je soldaten te eten wilt geven. Druk op J , K of L als je Mana wilt inzetten bij toverspreuken. Je kunt alle handelingen ook met de linker muisknop uitvoeren.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/paladog.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Hondenridder Little Game