LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Hond in monsterland. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Hond in monsterland

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Hond in monsterland" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Hond in monsterland te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
9
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Help dit hondje om zijn vrienden en zijn spullen te vinden! De monsters hebben ze ontvoerd naar hun land toen het hondje lag rustig te slapen. Het hondje werd net op tijd wakker en twijfelde geen seconde: hij sprong erachteraan, om zijn vrienden en zijn spullen terug te vinden. Hiervoor zal hij heel wat gevaren en vijandige bewakers moeten trotseren, maar met jouw hulp lukt het hem vast! De vrienden die hij op zijn zoektocht tegenkomt, hebben bijzondere eigenschappen die hem kunnen helpen, maar je moet er natuurlijk wel op letten dat de bewakers ze niet te pakken krijgen. Je krijgt dus hulp, maar moet ook extra goed uitkijken. Veel plezier en succes!

Spelbesturing

Met de pijltjestoetsen verplaats je het hondje. Met de toetsen 1 en 2 wissel je tussen besturing van het hondje en van Charlie, de vriend die hij in het derde level ontmoet. Druk op de spatiebalk om Charlie over hindernissen te laten springen. Ook kun je de spatiebalk gebruiken om naar een volgend level te gaan.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/collect_and_avoid/monster-bark.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Hond in monsterland Little Game