LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Hoge Heuvels Diepe Dalen. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Hoge Heuvels Diepe Dalen


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.9
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een mannetje dat rondrent door een landschap vol gevaren en hindernissen. Gelukkig zijn er ook bonuspunten te scoren! Hou je groene 'gezondheidsbalk' goed in de gaten. Wanneer je grijze 'zweefbalk' groen wordt, kun je ook zwevend vooruitkomen. Wanneer je met vuur in contact komt, kost dit je aan de ene kant leven, maar aan de andere kant levert het je een gigantische bonus op. Aan jou de keuze! Olie is glad en bovendien licht ontvlambaar, kijk daar dus mee uit. Wanneer je de kans krijgt om een lichtblauw schild te pakken, doe dat dan: het maakt je even onoverwinnelijk. Als je een Superman-icoontje pakt, kun je eventjes vliegen, en als je een edelsteen pakt, wordt de score met een hogere factor vermenigvuldigd.

Spelbesturing

Druk op de linker muisknop of op het pijltje omhoog om te springen, te zweven of tegen muren op te lopen. Met de spatiebalk kun je het spel tijdelijk onderbreken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/escape/flood_runner_armageddon.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Hoge Heuvels Diepe Dalen Little Game