LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Gedumpte robot 2. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Gedumpte robot 2


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een oude speelgoedrobot is gedumpt door een jongetje dat graag een nieuw speelgoedje wil. De gedumpte robot is vastbesloten om het hart van het jongetje weer te veroveren en gaat op pad. Zoals je wel kunt raden, is de weg terug vol gevaren: kokend hete lavameren bijvoorbeeld, waar hij overheen zal moeten springen. Gelukkig kun je blokjes plaatsen waarop hij kan springen, zodat onbereikbare plekken toch bereikbaar worden. Deze blokjes blijven maar een poosje staan of zweven: daarna verdwijnen ze weer, dus wees snel. Succes!

Spelbesturing

Lopen doe je met de linker en rechter pijltjestoetsen. Druk op het pijltje omhoog of op C om te springen. Klik om blokjes te laten ontstaan, die de robot als opstapje kan gebruiken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/broken_robot_love.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Gedumpte robot 2 Little Game