LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Frogout. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Frogout

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Frogout" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Frogout te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Door vervuiling is de aarde een onherbergzame planeet vol afval geworden. Door een chemische reactie zijn op een gegeven moment gemuteerde vliegen ontstaan, die alles wat ze maar tegenkomen, verorberen. Een paar mensen lukte het om een bunker in te vluchten, en daar zitten ze nu nog steeds. Jij als gemuteerde kikker bent de enige die hen kan redden door de vliegen allemaal te vangen. Waar wacht je nog op? Na ieder level kun je een interessant feitje over recycling en vervuiling lezen.

Spelbesturing

Houd de linker muisknop ingedrukt om met je tong vliegen te vangen, maar ook om je ergens aan vast te klampen en jezelf of voorwerpen zo te verplaatsen. Klik op de kikker en versleep de muiscursor omhoog om hem te laten springen. Je kunt ook de spatiebalk gebruiken om te springen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/catch_animals/frogout.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Frogout Little Game