LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Freewheelende vrienden. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Freewheelende vrienden


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit leuke spel kun je zowel alleen als met zijn tweeën spelen. Kies eerst met welk personage je wilt spelen: Samantha of Kit. Probeer om zo snel je kunt bij de finish aan te komen, maar ontwijk alle obstakels op je weg. Deze zorgen namelijk voor vertraging en kosten je bovendien energiekralen. Probeer om onderweg alle schildpadden te pakken: iedere schildpad is een seconde extra tijd waard. Wanneer je met twee spelers speelt, zijn er geen schildpadden om op te rapen maar is het natuurlijk extra spannend omdat je moet strijden om de eerste plaats!

Spelbesturing

Druk op de rechter pijltjestoets om vooruit te rijden, op de linker pijltjestoets om te remmen, op het pijltje omhoog om naar links uit te wijken en op het pijltje omlaag om naar rechts uit te wijken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/girl_games/freewheeling_friends.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Freewheelende vrienden Little Game