LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Duikende Pinguin. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Duikende Pinguin

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Duikende Pinguin" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Duikende Pinguin te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.9
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Help de pinguin om een mooie duik te maken in het ijskoude water. De duikplank staat klaar, en de pinguin bereidt zich voor op een frisse duik! Duik voordat je bij de vlag bent, draai meer rond om extra punten te verdienen, en zorg dat je niet op je buik landt!

Spelbesturing

Druk op de spatiebalk om te bewegen, en druk daarna nog eens op de spatiebalk om te springen. Houd de linker en rechter pijltjestoetsen ingedrukt om in de lucht rond te draaien.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/pinguin/penguin.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Duikende Pinguin Little Game