LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Dino's fruitjacht. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Dino's fruitjacht

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Dino's fruitjacht" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Dino's fruitjacht te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een velociraptor en gek genoeg ben je gek op fruit! Nou ja, ook in de oertijd waren er blijkbaar vreemde uitzonderingen. Je jaagt op kersen, appels, druiven, meloenen en bananen, maar bent als de dood dat er wat Spaanse pepers in je mond belanden! Zorg dat je binnen het scherm blijft lopen, en dat je niet in de hete lava valt.

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te lopen. Springen doe je met het pijltje omhoog. Als je twee keer achter elkaar op het pijltje omhoog drukt, spring je twee keer zo hoog. Dat is handig voor vruchten die hoger in de lucht zweven, of platforms waar je met één sprong niet op kunt komen!

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/avoid/raptor-fruit-rush.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Dino's fruitjacht Little Game