LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Catapult Madness. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Catapult Madness

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Catapult Madness" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Catapult Madness te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een middeleeuws dorp wordt belegerd door een groep trollen die erop uit zijn om de dochter van de koning te ontvoeren. Er dreigt hongersnood, en de wanhoop is nabij. Wat zouden de dorpelingen nu nog kunnen doen om deze belegering te overleven? Een timmerman biedt de oplossing: hij bouwt een katapult, waarin mensen kunnen worden geplaatst om naar een nabijgelegen dorp kunnen worden geschoten om hulp te halen. De koning wijst de vrijwilligers aan, dus de dorpelingen hebben weinig keus. Jij bedient de katapult, en moet ervoor zorgen dat de dorpelingen zo ver mogelijk worden weggeschoten! Doe dit in zo min mogelijk pogingen. Je kunt je katapult upgraden in de winkel. Succes!

Spelbesturing

Gebruik de muis om de hoek en de schietkracht te bepalen. Klik om je poppetjes te lanceren!

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/hit/catapult-madness.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Catapult Madness Little Game