LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Blokken en zwaartekracht. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Blokken en zwaartekracht

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Blokken en zwaartekracht" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Blokken en zwaartekracht te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Help jij dit wezentje om alle blokjes in te kleuren? De zwaartekracht is heel bijzonder in dit denk- en behendigheidsspelletje: wanneer het wezentje omhoog springt, komt hij onderaan het scherm weer tevoorschijn, en wanneer hij valt, komt hij ook aan de andere kant van het scherm weer tevoorschijn. Kijk uit voor alle scherpe voorwerpen: zodra hij deze raakt, is hij er geweest. Wissel dus slim van kant!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen en de spatiebalk om je keuze te maken binnen het spel. De verdere besturing gaat ook met deze toetsen: met de spatiebalk kun je het wezentje naar boven laten springen of naar beneden laten vallen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/blocks/howmonica.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Blokken en zwaartekracht Little Game